KOSMETIKA

Vstupní procedura

1500 Kč

Vstupní kosmetická procedura v našem salonu je ideálním začátkem pro každého, kdo se chce postarat o svou pleť. Tato pečlivě navržená procedura zahrnuje kompletní diagnostiku pleti, která nám umožní porozumět vašim individuálním potřebám a vytvořit pro vás na míru šitou péči. Na základě výsledků diagnostiky vám doporučíme ideální postupy a produkty, které podpoří zdraví vaší pleti.

Alginátová maska k proceduře navíc

390 Kč

Alginátová maska na míru (hloubková hydratace, regenerace)

590 Kč

Recovery After Summer by Eliss

1850 Kč

Recovery After Summer je luxusní kosmetická procedura navržená k revitalizaci vaší pokožky po slunečných dnech. Tento rituál zahrnuje intenzivní hloubkovou hydrataci, liftingovou masáž a aplikaci kvalitních sér zapracovaných ultrazvukem. Procedura je zakončena relaxační maskou, která se pomocí fotonového červeného světla během příjemného odpočinku a jemného česání vlasů dokonale vstřebá do pokožky. Vy budete po této proceduře krásně odpočatá a Vaše pleť bude svěží a glow jak už má Eliss ve zvyku.

Summer chemické peelingy

1250 Kč

Bez omezení, okamžitý efekt.

Chemické peelingy by Medik 8

od 1500 - 2000 Kč

10-12 dní bez opalování, po dobu 2-4 týdnů používat SPF50 (v případě slunečných dní). Nedoporučujeme před dovolenou.

Green Peel Booster shot 2v1

1700 Kč

Peeling lze aplikovat v jakémkoli ročním období bez omezení - dokonce i v letních měsících. Používáme ty nejlepší peelingy na trhu.
Skvělé pro oční okolí (+300,-).
• nedochází k tvorbě pigmentace
• dá se kombinovat s jinými ošetřeními
• nahrazuje injekční revitalizaci
• ošetření je rychlé
• peeling nevyžaduje žádnou rekonvalescenci
• omlazující efekt a okamžitý výsledek
• použití i u mladistvé pleti +12 let proti akné

PRX peeling

1200 Kč

Bio-revitalizační peeling nové generace. Řeší jizvy, strie, redukuje vrásky a pigmentové skvrny. PRX-T® 33 patří mezi ošetření klasifikovaná jako bez jehly. Jedná se o NOVOU GENERACI anti-aging ošetření. Ošetření je určeno k obnovení přirozeného záření pokožky, prevenci stárnutí pokožky, photo agingu a ošetření jizev a strií. Jednou z unikátních vlastností PRX-T® 33 je, že léčba nezpůsobuje žádné ``negativní změny`` kůže a ošetření s PRX-T® 33 může být provedeno v každém ročním období bez rizika fotosenzitivity. Cena mimo AKCE: 2000,-

Čištění zad + chemický peeling

1750 Kč

Fire & Ice Therapy / +možnost hloubkového čištění pleti

1500 Kč / +290 Kč

Tzv. “terapie červeného koberce” používaná převážně mezi hollywoodskými hvězdami.
Produkty: IS CLINICAL
Stažení pórů, sjednocení tónu pleti, refresh pleti, zdravá barva pro vaši pleť, bez omezení po proceduře, pro muže i ženy, nejrychlejší terapie FAST REFRESH!

Honey Silk Therapy / +možnost hloubkového čištění pleti

1500 Kč / +290 Kč

Naše populární HONEY SILK THERAPY by IS CLINICAL. Tato extra relaxační a hloubkově pročišťující terapie je přímo pohlazení nejen pokožky, ale i Vaší duše a když ji jednou vyzkoušíte, naprosto se zamilujete. Tato procedura je složena z produktů té nejvyšší řady, luxusních masek a čistících enzymů.

Microneedling Classic

od 2100 - 2600 Kč

Řeší hyperpigmentaci, dehydrovanou pleť, akné, jemné vrásky.

Šampanské pro pleť! Revitrane

3500 Kč

Vyzkoušejte nejlepší kombinaci na trhu a mějte dokonalou pleť! - Hloubkový anti-age efekt, anti-akné efekt, rozjasňuje, vyhlazuje, bez téměř žádného omezení. Jedná se o naboostování pleti do těch nejhlubších vrstev. Kompletní hydratace a projasnění.

Gold Collagen

3500 Kč

Jeden z nejsilnějších kolagenů na trhu. Lifting, okamžitý účinek. Gold kolagen pro dlouholeté mládí a vitalitu pleti.

Laminace obočí Klasik

990 Kč

Úprava, barva, laminace chloupků.